Gjelleråsen IF

GIF 75 År (1935 - 2010)

GIF 75 År (1935 - 2010)

GIF - Gjelleråsen Idrettsforening - 75 år (1935 - 2010)

I 75 år har Gjelleråsen Idrettsforening klart å bevare sin idrettshistorie ved hjelp av egne styrereferater, GIF Poster og årsberetninger. Materiale som er blitt presentert i jubileumsutgaven GIF 75 år (bilag i Varingen og GIF Posten Jubileumsspesial) er innsamlet og hentet fra styreprotokoller, gamle klipp og reportasjer i Varingen samt gjennom beretninger og erfaringer fortalt av den enkelte gruppe og enkeltmedlemmer i GIF.

For 25 år siden ble skriften - GIF 50 år - foreviget med den aller første tiden med GIF som idrettslag. I ettertid har det vært noen dype dykk i historiens arkiv for de siste 25 år. Det er dessverre ikke alt som kommer på trykk. Mange permer og klipp venter på å bli foreviget i et mer moderne og digitalt arkiv.

Fredag 28.mai 2010 ble det distribuert et jubileumsbilag til alle husstander i Nittedal via Lokalavisen Varingen. Samme kveld ble det gjennomført en jubileumsmarkering på Folkets Hus på Hagan med ca. 90 inviterte gjester. En markering der unge og gamle medlemmer møttes, hvor tidligere utnevnte æresemedlemmer kunne ønske nye æresmedlemmer velkommen til det gode selskab, hvor ildsjeler og gruppeledere ble forært med heder og blomster.

Herved rettes en spesiell takk til Oluf Sandvik og Tone Kogstad som sammen med undertegnede påtok seg utfordringen med å gjennomføre denne markeringen. Vi skal heller ikke glemme alle våre gode frivillige støttespillere, ildsjeler, medlemmer og sponsorer som med sine bidrag har hjulpet GIF gjennom mange år.

Til alle medlemmer, foreldre og frivillige med GIF i sitt hjerte - tusen takk for 75 års støtte!

Med vennlig hilsen
Tove R. Kjeserud

 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift