Gjelleråsen IF

Påmelding skirenn

Påmelding skirenn

Påmelding til skirenn gjøres via Skiforbundets terminliste eller direkte via Min idrett (http://minidrett.nif.no). Har du ikke allerede brukernavn og passord på min idrett får du dette ved å registrere deg på http://minidrett.nif.no

Skigruppa dekker startkontigenten for 10 renn per sesong -  når man har meldt seg på innen fristen. En etteranmelding teller som to starter. Startkontingenter utover disse 10 vil etterfaktureres den enkelte løper når sesongen er over.

For de aller fleste renn skjer betaling av startkontingent ved at betalingen går rett til skigruppa. Dere vil da se at det står 0,- på kvitteringen. Det kan også være påmeldinger der man må betale startkontingenten selv. Ved fremvisning av kvittering(er) på betalt kontingent, refunderer skigruppa beløpet, så fremt man er innenfor de 10 rennene som dekkes. Vi ønsker at kvitteringer samles opp til etter at sesongen er over. For renn med forhåndsbetaling man velge «Jeg betaler selv». Se illustrasjon under. Velger man «Klubben betaler» så vil den gå gjennom en løsning der klubben må gå gjennom alle påmeldingene og betale en og en. Det vil vi ikke bli gjort, og da vil dere ikke være påmeldt.

Påmelding og betaling av stafetter skjer gjennom klubben.

Sjekk med trenerne på gruppen din og oversikten over anbefalte skirenn hvis du ønsker å gå renn hvor mange GIF'ere er med. 

Emit-brikke Fra og med i fjor innførte Norges skiforbund et krav om at alle fra 11-årsklassen har egen tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker. Arrangørene anmodes om å ha nok leiebrikker tilgjengelig for de som ennå ikke har skaffet seg sin egen brikke, men det er ingen garanti for at de har nok brikker til utleie. Når man melder seg på renn gjennom Min Idrett, kommer det opp et felt for utfylling av brikkenummer. Brikkenummeret blir lagret i systemet og kommer automatisk opp ved senere påmeldinger.

Brikke kjøpes i Emit Web-shop (http://www.emit.no). Pris kr. 683,-

Se http://www.skiforbundet.no/langrenn/regler-og-retningslinjer/, herunder rennreglement, aldersklasser og informasjon om skilisens.

Spesiellt viktig for oss er http://www.skiforbundet.no/langrenn/regler-og-retningslinjer/for-barn-og-ungdom/ Herunder også regler for god opptreden, og link til olympiatoppens foreldreguide.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift