Gjelleråsen IF

Tid: mandager kl. 2030 til 2200
Pris: kr 1400 pr semester + medlemsavgift (pr. år) til GIF

Opplegget:
Det vil da være en halvtime med generell- og matte-oppvarming, og den siste timen da satt av til litt "klatring"/turning i apparatene/basis mattetrening og styrke.

Fokus vil være på å bevege oss i de fleste apparatene for å bygge generell styrke og koordinasjon.

Treningstøy:
Det man trenger å ha med til treningen er relativt tettsittende treningstøy, og det meste av klokker smykker er ikke tillatt (det eneste jeg pleier å tillate er små, korte øreringer).

I tillegg kan det være greit med gym sokker eller noen tilsvarende lette sko, og gjerne en drikkeflaske. Og om man har annet turnutstyr regner jeg med man tar med det også. Til slutt er det veldig fint om man møter opp med innsatsvilje og godt humør!

Påmelding
Fint om de som er interessert kan sende meg en epost , med navn, fødselsdato og adresse.

gif-voksenturn@gymbo.no

Andre henvendelser går til: turn@gif.idrett.no

MVH
Børre Jensen