Oppstart høsten 2019

Pga oppussing er Libadet stengt og svømmepartiene trener foreløpig på Nebbursvollen. Treningstider og oppstart i Libadet er ikke avklart enda. Mer informasjon under.

Nye priser for svømmekurs og treninger

Prisene for svømmekurs og treninger er oppdatert. Ytterligere informasjon finnes under eller i menyvalget Treningsavgifter under Om svømmegruppa.

Avtale med Fastswim

GIF svømmegruppa har inngått en samarbeidsavtale med Fastswim som gir 20% avslag på ordinær pris på svømmeutstyr.

Treningsleir i Danmark 2019

Det blir treningsleir i Danmark igjen med samme opplegg som i fjor.

Kommende møter

Det blir foreldremøte mandag 4 februar og årsmøte mandag 4 mars. Begge møtene starter 18:30 og er i klubbhuset.

Våre forsikringsordninger

Når uhellet er ute!

Inkludering i idrettslaget

Gjelleråsen idrettsforening arbeider daglig med inkluderingsutfordringer.

Treningstider for våren 2019

Treningstidene i kalenderne er nå oppdaterte.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Svømmegruppas kalender

Eventuelle avvik fra disse treningstidene annonseres gjennom Trygg i Vann systemet.

Svømmegruppas tilbud

GIFFI Flyer for svømmegruppa.

Svømmegruppas facebookside

Dette er en åpen side, du trenger ikke være registrert Facebookbruker for å følge med på hva som postes.

Støttemuligheter svømming