Rulleskirenn på Skytta - Resultater

For 6.år på rad inviterer Gjelleråsen IF ski til rulleskirenn. Denne gangen i samarbeid med Subaru

Komplett resultatliste fra årets rulleskirenn ser dere her TAKK til alle - både utøvere, funksjonærer, foreldre og trenere - som gjordet årets rulleskirenn til en fartsfylt, morsom og fin opplevelse. Utrolig god innsats av alle og mange spennende dueller. Vi sees igjen til neste år!

Årets startliste ser dere her NB! Alle må huske ski (til oppvarming), staver, hjelm og briller. Pga sikkerheten vil mål i år være flyttet til før den siste svingen (det betyr at siste-runden blir noe kortere sml med tidligere år).

Parkering på anviste plasser: Kr 50,- som kan betales med Vipps #123660.
VELKOMMEN :)

Tid og sted: Søndag 23.september, Skytta i Nittedal

Første start: Kl 14.00

Rulleskirennet har start og målgang ved fotballbanen på Skyttamyra. Her blir det stor fart, og god stemning! Se et glimt fra Rulleskirennet 2016
Rennet går i fristil. Vi stiller med rulleski til alle (NNN bindinger). Skiene deles ut rett før start, så løperne må ha med egne ski til oppvarmingen. Merk at veiene ikke stenges for biltrafikk før kl 13.30.

Alle som er født i 2006 eller tidligere kan delta.

Løyper:
- Jenter og gutter 2006/2005: 2 runder a 2 km = 4 km
- Jenter og gutter 2004/2003: 3 runder a 2 km = 6 km
- Jenter 2002 og eldre: 3 runder a 2 km = 6 km
- Gutter 2002 og eldre: 4 runder a 2,2 km = 8,8 km
Løypekart

Det er 100% premiering i alle klasser.

Påmelding gjøres her NB! Husk å melde på i riktig årsklasse for sesongen 2018-2019. Påmeldingsfrist innen mandag 17.september kl. 23.59. Startkontingent kr.110.- Klubbene vil få tilsendt faktura i etterkant av rennet.

NSFs lisens må være betalt for alle som har fylt 13 år. Alternativt må engangslisens kjøpes på stedet. Vi minner om at alle løpere, i følge rennreglementet, skal benytte godkjent hjelm og øyebeskyttelse. Startnummer hentes ved fotballbanen på Skyttamyra.

Startlister med starttider og annen relevant informasjon legges ut her fortløpende frem mot renndagen.

Ved ankomst med bil, er det avkjøring til Skytta fra Hadelandsveien. Parkering på anviste plasser i nærområdet.

Spørsmål kan rettes til Stig Pedersen (stigpeders@gmail.com; 922 08 626) eller Petter Hagen (pttrhagen@gmail.com; 934 21 578)

VELKOMMEN til en fartsfylt søndag!

GIF - Shop

Kjøp Toa/Tørk - Støtt din gruppe!