Karusellrenn - Bygda på Langs 14.2 - Startlister

Velkommen til skicross i Bjønndalen torsdag 14.2. Nå med startlister.

Tid og sted: Bjønndalen skianlegg torsdag 14.februar. Første start kl 18 (de yngste starter først)

Stilart: Skicross (fristil)

Startlister: Se de her

Løypekart:   2013 og yngre   2009-2012   2008 og eldre (2 sider)  (NB! For 2008 og eldre er starten ca 1 km fra stadion, så beregn ekstra tid for å komme til start)

Parkering: Det er begrenset med parkeringsplasser i Bjønndalen. Alternativ parkering er ved Skytta barnehage og i Skytta industrifelt. Vær forberedt på noe gangtid fra parkering til stadion. Vi oppfordrer samtidig alle som kan komme til rennet uten å kjøre om å la bilen stå hjemme, eller til å "samkjøre". Det er fint å gå på ski fra Skytta Barnehage til Bjønndalen. Kart med parkeringsmuligheter

Påmelding: gjøres her Frist for påmelding er onsdag innen kl 20:00. Startkontingenten er kr 100,- . Barn som går på skiskolen på mandager må melde seg på, men skal ikke betale (startkontingenten inngår i skiskoleavgiften). 
NB!! De som allerede har meldt seg på alle skigruppas 3 karusellrenn eller de 6 rennene i Bygda på Langs skal ikke melde seg på igjen. Oversikt over påmeldte til Bygda på Langs ser dere her

Ved spørsmål om påmelding, send en mail til gif.langrenn@gmail.com
Dersom det er blitt registret noe feil, kan dette rettes opp ved å sende en e-post til gifkarusell@gmail.com Det er ikke mulig å etteranmelde seg via e-post når online-påmeldingen er stoppet.

Etteranmeldinger: må gjøres i skihytta fra kl 17:15 på renndagen og koster kr 100,-. 

Startnummer: hentes i skihytta fra kl 17:15 på renndagen. Vi ber om at alle beregner god tid slik at vi unngår forsinkelser. Vi håper det blir mye folk :)

For løpere fra Gjelleråsen inngår rennet i Osprey-serien.

VELKOMMEN til skirenn! Vi gleder oss til å se dere!!

 

Sponsorer

GIF - Shop

Grasrotandelen

Kjøp Toa/Tørk - Støtt din gruppe!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift